Dijelovi elektrike za vaš automobil

 

Iz ponude izdvajamo:

Akumulatori
Bobine
Svjećice i grijači
Kabeli
Senzori i regulatori

 

Akumulatori Bosch


Akumulator je izvor električne energije u vozilu te je time ključni element pouzdanog pokretanja, signalizacije i rada cijelog vozila. Izborom kvalitetnog akumulatora znatno se utječe na pouzdanost korištenja vozila u svim uvjetima.

Autoset vam nudi Bosch akumulatore koji su tijekom stogodišnje tradicije dokazali svoju visoku kvalitetu. Posebna kvaliteta Bosch akumulatora odlikuje se između ostalog i u hladnom startu vozila gdje ovi akumulatori održavaju konstatnu vrijednost napona.

 

 

Bobine


Bobina je element koji bitno doprinosi kvalitetnom radu svjećica i paljenja benzinskog motora.

Kao vitalan dio opreme za pouzdani rad motora nužno je odabrati bobinu kvalitetnog proizvođača. Autoset vam nudi Valeo proizvode.

 

 

Svjećice i grijači


Za ispravan i miran rad benzinskih motora i za sigurno pokretanje dizelskih motora u svim vremenskim uvjetima potrebno je redovito mijenjanje svjećica i grijača.

Upravo od kvalitete svjećica i grijača ovisi zadovoljstvo kupaca servisom i izbjegavanje nepotrebnih intervencija između redovnih servisa. Na lageru imamo sve vrste svjećica i grijača koje se traže na našem tržištu, uključujući i visokokvalitetne dugovječne svjećice koje traju i do 100.000 kilometara iz asortimana tvrti NGK i Valeo.

 

 

Kabeli


Od kvalitete kabela ovisi pouzdanost rada svih električnih dijelova vozila i trajnost akumulatora, a loši kabeli često su uzrok požara na vozilu.

Stoga je potrebno izboru kabela posvetiti osobitu pažnju, a mi vam nudimo asortiman renomirane tvrtke Valeo

 

 

Senzori


Električni senzori PIERBURG koriste se za kontrolu i praćenje stanja usisnih cijevi, sporednih sustava zraka, ventila recirkulacije ispuha, kontrole ispušnih plinova, klimatizacijskih sustava kao i ostvarivanje sigurnosnih funkcija i fukcija komfora u vozilu.

Sachs

Tvrtka Autoset u svojoj ponudi amortizera za osobna i laka dostavna vozila ima isključivo proizvode tvrtke Sachs, jer u potpunosti vjerujemo njihovoj kvaliteti.

Službene web stranice
tvrtke Sachs

 

 

Suplex

Tvrtka Autoset u svojoj ponudi opruga za amortizere ima isključivo proizvode tvrtke Suplex, jer u potpunosti vjerujemo njihovoj kvaliteti.

Službene web stranice
tvrtke Suplex

 

 

Lemförder

Tvrtka Autoset u svojoj ponudi ramena, kugla, krajnika, selena, vilica i spona za osobna i laka dostavna vozila nudi asortiman proizvoda renomirane tvrtke Lemförder.

Službene web stranice
tvrtke Lemförder

 

 

Swag

Naša ponuda dijelova ovjesa za osobna vozila proširena je i na asortiman tvrtke Swag.

Službene web stranice
tvrtke Swag

 

 

Pierburg

Naša ponuda za osobna vozila proširena je i na asortiman tvrtke Pierburg.

Službene web stranice
tvrtke Pierburg

Autoset - uvoz, trgovina i distribucija auto dijelova :: Zagreb, Baštijanova 2 :: tel: 01.36 38 830 Fax: 01.36 38 080 :: ::

Radno vrijeme: 08 - 17, subota 08 - 12 :: Sva prava pridržana © Autoset2010 :: Web dizajn - Ulika.net ::