Amortizeri i opruge - ovjes vašeg vozila

 

Iz ponude izdvajamo:

Amortizeri Sachs
Opruge (federi)
Dijelovi ovjesa - krajnici, kugle, vilice, ramena, seleni, spone
Ležajevi
Manžete volana
Zaštitne gume, gumice balansa

 

Amortizeri Sachs


Smanjiti težinu a pri tome istovremeno povisiti udobnost kao i sigurnost vrhunsko je dostignuće Sachs ovjesne tehnologije.

Nove sirovine kao i inteligentan i optimalan proces proizvodnje je baza za pouzdana i privredna rješenja.

Takav proces proizvodnje čini sisteme amortizera učinkovitima. Tome pripada široka paleta amortizera s jednim ili dva kućišta, uloškom amortizera na bazi plina ili hidraulike, te nivo podešavanja.

 

Koji model amortizera odabrati?

Autoset je uvoznik i distributer amortizera za osobna i dostavna vozila renomirane tvrtke SACHS. Kvalitetne amortizere ove tvrtke možete pronaći u našoj trgovini. Ako niste sigurni koji bi model amortizera najbolje odgovarao vašim potrebama, konzultirajte se sa našim prodavačima.

 

SACHS SUPER TOURING

Svestrani Sachs amortizer uz povoljnu cijenu ispunjava velike zahtjeve udobnosti i sigurnosti - za skoro sva vozila.

 

SACHS ADVANTAGE

Vrhunski Sachs amortizer s istaknutim osobinama: maksimalna sigurnost u vožnji, optimalno ponašanje u vožnji, najveća udobnost u vožnji.

 

SACHS UNLIMITED SPORTING

Profesionalna tehnika potiče iz proizvoda motor sporta - za aktivne i ambiciozne vozače.

 

SACHS UNLIMITED NIVOMAT

Potpuno automatski sistem za reguliranje razine, izjednačava svaki teret.

 

VAŽNO!!!!!

AMORTIZERI I OPRUGE ČINE JEDNU CJELINU,
ONI PODLIJEŽU ISTOM VOZNOM UČINKU I OPTEREĆENJU, ZBOG TOGA KOD ZAMJENE AMORTIZERA OBAVEZNO ZAMIJENITE I OPRUGE!!!!

AMORTIZERE I OPRUGE UVIJEK MIJENJAJTE U PARU!

 

 

Opruge (federi)


Tvrtka Suplex, koju predstavljamo na hrvatrskom tržištu, u svom proizvodnom programu nudi sve vrste opruge za motorna vozila:

Spiralne opruge

za osobne automobile i 4x4Cargo opruge

za vozila koja su redovito izložena većim opterećenjima, npr. vozila sa spojnicom za prikolicu, camping-kola itd.Lisnate opruge

za osobne automobile, male teretne automobile 4x4

 

 

SUPLEX

Suplex opruge (federi za motorna vozila) odgovaraju originalnim specifikacijama proizvođača vozila, tehnološki su osmišljene i izrađuju se prema ISO 9002. Time je zajamčena visoka kvaliteta izrade.

 

SUPLEX CARGO

Suplex Cargo opruge dovode u sklad visoki utovar i udobnost vožnje. One djeluju tako da stabiliziraju razinu, poboljšavaju ponašanje upravljača i garantiraju sigurnost pri visokom utovaru progresivnom karakterističnom linijom.

 

SUPLEX MINIBLOK

Suplex Miniblok opruge sve više koriste renomirani proizvođači automobila, kao npr. Opel, BMW i Mercedes Benz zbog njihovih jasnih predosti. Progresivna karakteristična linija, tj. rad opruge se povećava s rastućim opterećenje, daje dodatni plus u sigurnosti i udobnosti vožnje.

 

OPRUGE I AMORTIZERE
UVIJEK MIJENJAJTE U PARU


ZATO ŠTO ONI ZAJEDNO ČINE JEDNU
CJELINU I PODLIJEŽU ISTOM VOZNOM
UČINKU I OPTEREĆENJU!!!!

 

 

Dijelovi ovjesa automobila


Upravljački i ovjesni sastavni dijelovi su sigurnosni dijelovi koji u konstrukciji, izradi i ugradnji podliježu naročitoj pažnji.

U svakoj situaciji pri vožnji vozila (bez obzira na utjecaj vozača) oni moraju pružati maksimalnu sigurnost vožnje. Autoset u svojoj ponudi nudi dijelove ovjesa i upravljanja renomiranih njemačkih tvrtki Lemförder i Swag

ramena Lemfoerder i Swag ramena   kugle Lemfoerder i Swag kugle
         
krajnici
Lemfoerder i Swag krajnici
  seleni
Lemfoerder i Swag seleni
         
vilice
Lemfoerder i Swag vilice
  spone
Lemfoerder i Swag spone
         

 

 

Ležajevi (lageri) amortizera


Redovitom kontrolom i izmjenom osigurava se sigurnost i ispravan hod amortizera te time znatno produljuje njegov vijek. Neispravni ležaj uzrokuje lošiju upravljivost vozila, neudobnost vožnje, prijenos vibracija na putnički prostor, dodatno trošenje guma i skraćuje vijek amortizera i ostalih dijelova ovjesa vozila uslijed preopterečanja.

 

 

Manžete volana


Za osiguranje trajne podmazanosti i zaštitu upravljačkog mehanizma od korozije i nečistoća kvalitetne manžete doprinose trajnosti i pouzdanosti upravljačkog mehanizma.

 

 

Zaštitne gume, gumice balansa


Kvalitetni gumeni dijelovi znatno doprinose sigurnosti i stabilnosti vozila u kretanju te osiguravaju udobnost vožnje. Zaštitne gume preuzimaju na sebe dio vibracija i udaraca pri vožnji, posebno u lošijim uvjetima. U ovoj grupi proizvoda imamo zaštitne manžete amortizera koje štite osjetljive dijelove amortizera od prljavštine, te udarne gume.

Gumice balansa smanjuju vibracije koje se prenose na vozilo i dodatno amortiziraju jače udarce, te izoliraju putnički prostor vozila od vibracija ovjesa.

Sachs

U svojoj ponudi amortizera za osobna i laka dostavna vozila imamo isključivo proizvode tvrtke Sachs, jer u potpunosti vjerujemo njihovoj kvaliteti.

Službene web stranice
tvrtke Sachs

 

 

Suplex

Tvrtka Autoset u svojoj ponudi opruga za amortizere ima isključivo proizvode tvrtke Suplex, jer u potpunosti vjerujemo njihovoj kvaliteti.

Službene web stranice
tvrtke Suplex

 

 

Lemförder

Tvrtka Autoset u svojoj ponudi ramena, kugla, krajnika, selena, vilica i spona za osobna i laka dostavna vozila nudi asortiman proizvoda renomirane tvrtke Lemförder.

Službene web stranice
tvrtke Lemförder

 

 

Swag

Naša ponuda dijelova ovjesa za osobna vozila proširena je i na asortiman tvrtke Swag.

Službene web stranice
tvrtke Swag

Autoset - uvoz, trgovina i distribucija auto dijelova :: Zagreb, Baštijanova 2 :: tel: 01.36 38 830 Fax: 01.36 38 080 :: ::

Radno vrijeme: 08 - 17, subota 08 - 12 :: Sva prava pridržana © Autoset2010 :: Web dizajn - Ulika.net ::